Journey Focus: Hands on Investigation

Fri, November 15, 2013 (07:00pm to 09:00pm)

This 2-hour, in-person course provides volunteers with an in-depth, total dissection of the Journeys.  Learn how to present, engage and have fun with girls and the Journeys.  Create tools to ensure girl-led activities. 

Journey Focus: Hands on Investiation

Thu, November 14, 2013 (06:30pm to 08:30pm)

This 2-hour, in-person course provides volunteers with an in-depth, total dissection of the Journeys.  Learn how to present, engage and have fun with girls and the Journeys.  Create tools to ensure girl-led activities. 

Volunteer Orientation

Sat, November 09, 2013 (09:30am to 12:30pm)

This 3-hour, in-person course is a comprehensive orientation to the Girl Scout Leadership Experience and covers information that is vital for Troop and Program Volunteers.  Topics include: GSSEM resources about Program, Money &  Safety, the Girl Scout Leadership Experience, Girl's Guide to Girl Scouting and Leadership Journeys.  Troop and Program Volunteers are required to take this course online, in-person or in both formats.

Volunteer Orientation

Tue, November 05, 2013 (06:30pm to 09:30pm)

This 3-hour, in-person course is a comprehensive orientation to the Girl Scout Leadership Experience and covers information that is vital for Troop and Program Volunteers.  Topics include: GSSEM resources about Program, Money &  Safety, the Girl Scout Leadership Experience, Girl's Guide to Girl Scouting and Leadership Journeys.  Troop and Program Volunteers are required to take this course online, in-person or in both formats.

Volunteer Orientation

Tue, November 05, 2013 (06:30pm to 09:30pm)

This 3-hour, in-person course is a comprehensive orientation to the Girl Scout Leadership Experience and covers information that is vital for Troop and Program Volunteers.  Topics include: GSSEM resources about Program, Money &  Safety, the Girl Scout Leadership Experience, Girl's Guide to Girl Scouting and Leadership Journeys.  Troop and Program Volunteers are required to take this course online, in-person or in both formats.

Journey Focus: Hands on Investigation

Sat, November 02, 2013 (09:30am to 11:30am)

This 2-hour, in-person course provides volunteers with an in-depth, total dissection of the Journeys.  Learn how to present, engage and have fun with girls and the Journeys.  Create tools to ensure girl-led activities.  

Volunteer Orientation

Tue, October 29, 2013 (06:30pm to 09:30pm)

This 3-hour, in-person course is a comprehensive orientation to the Girl Scout Leadership Experience and covers information that is vital for Troop and Program Volunteers.  Topics include: GSSEM resources about Program, Money &  Safety, the Girl Scout Leadership Experience, Girl's Guide to Girl Scouting and Leadership Journeys.  Troop and Program Volunteers are required to take this course online, in-person or in both formats.

Journey Focus: Hands on Investigation

Fri, October 25, 2013 (07:00pm to 09:00pm)

This 2-hour, in-person course provides volunteers with an in-depth, total dissection of the Journeys.  Learn how to present, engage and have fun with girls and the Journeys.  Create tools to ensure girl-led activities.  

Volunteer Orienation

Sat, October 19, 2013 (12:00pm to 03:00pm)

This 3-hour, in-person course is a comprehensive orientation to the Girl Scout Leadership Experience and covers information that is vital for Troop and Program Volunteers.  Topics include: GSSEM resources about Program, Money &  Safety, the Girl Scout Leadership Experience, Girl's Guide to Girl Scouting and Leadership Journeys.  Troop and Program Volunteers are required to take this course online, in-person or in both formats.

Candyland Welcome Back and Those Interested in Girl Scouts

Fri, October 11, 2013 (06:00pm to 07:30pm)

This event is open to all elementary school girls who are interested in joining Girl Scouts AND those who are currently in Girl Scouts.  There will be games, crafts, and snacks all with the Candyland theme.  Please bring a non-perishable item which will be donated to a local food bank.  This is a Cadette/Senior run event.

Pages

Subscribe to RSS - Adult